Terima kasih kerana berada di sini. Diharap anda bergembira dengan forum ini
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Politeknik

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
khairiaziz



Posts : 9
Join date : 2008-07-23

PostSubject: Politeknik   Sun Aug 10, 2008 11:48 pm

Aku masuk sini pada julai 2005 dan aku mengikuti jurusan diploma kejuruteraan mekanikal, still sambung jurusan masa kat sekolah dulu. Pada jun 2008 aku tamat sudah mengaji di sini.........Banyak kenangan bersama member2 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes mai la member2 post disini, kawe nak tau juga khabar hang semuaaaaaaa tongue tongue
Back to top Go down
View user profile
zulkifli



Posts : 1
Join date : 2008-10-14

PostSubject: Re: Politeknik   Tue Oct 14, 2008 1:35 am

AMBE PUN SAMA DGN DEMO JGK.... bounce Very Happy .X APO2 NK DBNCNGKAN...SO AMBE NK UCP SELAMAT CONTINUE STUDY 2 JAH.. Very Happy Very Happy Very Happy SA LG AMBE NK UCP TAHNIAH LA DPT JD CKGU SPRT YG DEMO ARAPKAN.... cheers
Back to top Go down
View user profile
khairiaziz



Posts : 9
Join date : 2008-07-23

PostSubject: Re: Politeknik   Sun Oct 19, 2008 10:51 pm

terima kasih dan selamat datang ke forum ni.... lol! kawe pun doakan semua member2 kita berjaya dalam hidup bagi yang masih bersemangat nak sambung ngaji lagi insyaAllah ada rezeki dapatlah sambung...banyak2kan berdoa... Very Happy Smile bounce Basketball
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Politeknik   

Back to top Go down
 
Politeknik
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Selamat Datang ke Forum Khairi :: Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin-
Jump to: